Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Πυριγενής βράχος "συνδέει" τον Άρη με τη Γη

Έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες όταν επέλεξαν ένα βράχο στον πλανήτη Άρη, προκειμένου να δοκιμάσουν το λέιζερ του ρομποτικού οχήματος Curiosity.
Ο βράχος μοιάζει -χημικά- πολύ με ένα ασυνήθιστο είδος ορυκτού, που μπορεί να βρεθεί στα ωκεάνια νησιά, όπως είναι η Χαβάη, καθώς και σε άλλες περιοχές που εκτείνονται από το Κολοράντο έως και το Μεξικό.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ / ΠΑΡΑΞΕΝΑ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ / ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ !!!!!!

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Επτά μεγάλα μυστήρια στην ιστορία

Yπάρχουν πολλά μυστήρια που μας περιβάλλουν από την αρχή αυτού του κόσμου
Άλλα λύθηκαν με την βοήθεια της επιστήμης και άλλα παραμένουν ακόμα ανεξήγητα και ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ..
Εδώ είναι μερικά που ακόμα δεν έχουν την απάντηση τους...
Amelia_Earhart,
Η Amelia Earhart προκάλεσε αίσθηση στην Αμερική όταν μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ αεροπλοΐας, καταρρίπτοντας αυτά του ύψους, της απόστασης και της διάρκειας.Οι επευφημίες, όμως, έμελλε να πάρουν μοιραία τροπή όταν η ίδια και ο πλοηγός του αεροσκάφους της, Fred Noonan, εξαφανίστηκαν πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 2 Ιουλίου του 1937, κατά τη διάρκεια μίας πολυφημισμένης προσπάθειας να κάνουν το γύρο του κόσμου πετώντας. Η μοίρα τους παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια στην ιστορία της αεροπλοΐας.Οι θεωρίες πολλές: Ξέμειναν από καύσιμα και έπεσαν στον Ειρηνικό Ωκεανό. Πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους Ιάπωνες και εκτελέστηκαν. Επέζησαν και η Earhart έζησε το υπόλοιπο της ζωής της ως νοικοκυρά στο Νιού Τζέρσεϊ.
Μία ξεχωριστή θεωρία, με αρκετά προκλητικά στοιχεία, λέει πως επέζησαν της συντριβής αλλά βγήκαν ως ναυαγοί στο Nikumaroro, ένα ακατοίκητο νησί στο Κιριμπάτι. Σε μία αποστολή στο νησί το 2010 βρέθηκαν κομμάτια από ένα μαχαίρι τσέπης και ένα γυάλινο βάζο, τα οποία ενδεχομένως να ανήκαν στους ναυαγούς. Εάν οι αναλύσεις του DNA σε αυτά και σε άλλα αντικείμενα ταιριάζουν με αυτό της Earhart, τότε το μυστήριο ίσως να βρει επιτέλους τη λύση του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...