Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Δεμένα τα ψαροκά'ι'κα


Όλοι δουλεύουν για τους φασίστες

Όλοι δουλεύουν για τους φασίστεςΔιαβάζουμε ένα άρθρο του Κώστα Χαρταβέλλα στον newsbomb.gr στην σελίδα του για το που οδηγούν τον κόσμο τα πολιτικά κόμματα πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο τα λέει πολύ καλά.  [σχόλειο ο agnostikisths.2  ]                        Άρχισαν πάλι να κράζουν και να αλαλάζουν πανικόβλητες οι καρακάξες της πολιτικής, όταν είδαν στα τελευταία γκάλοπ τη Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα, λίγο πριν το 10%.

Και πού είσαστε ακόμα... Δεν έχετε δει τίποτα. Όσο όλοι εσείς στα κόμματα. Όσο όλοι εσείς σε αστυνομία, υπουργεία και κρατικούς οργανισμούς λέτε ψέματα στον κόσμο, είστε ανίκανοι να αντιμετωπίσετε την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας, αφήνετε ανενόχλητα τα τάγματα εφόδου του Μιχαλολιάκου να δέρνουν, να καίνε και να ρημάζουν παίζοντας τον σερίφη-τιμωρό της κοινωνίας μας, το τέρας του φασισμού θα γιγαντώνεται.

Ναι, θέλουν να δολοφονήσουν την Δημοκρατία και την Ελευθερία!

Από την κόψη, του σπαθιού την τρομερή

Από την κόψη, του σπαθιού την τρομερήΜόνον η Ελευθερία κάνει τον Άνθρωπο να αγωνίζεται ενώ θα μπορούσε να φυγομαχήσει, να πουληθεί και να προδώσει
Τρομερές οι εικόνες από την συγκέντρωση μίσους χθες στο κέντρο της Αθήνας. Τρομερές αλλά όχι άγνωστες για την πατρίδα μας.
Ναι, θέλουν να δολοφονήσουν την Δημοκρατία και την Ελευθερία, όπως προανήγγειλαν στα συνθήματα που κράδαιναν και στην θέση τους να φέρουν το μίσος. Δεν είναι οι πρώτοι.
Μέσα στο γύρισμα των χιλιετιών, άπειρα στίφη προσπάθησαν. Νοσηρές δυνάμεις,ασύλληπτοι στρατοί, φρικαλέες μέθοδοι.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Λίμνες από μετεωρίτες τα Ζερέλια Αλμυρού στο Βόλο

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι δίδυμες λίμνες κοντά στον Αλμυρό -που μέχρι πρότινος πιστευόταν ότι προήλθαν από ηφαιστειακή έκρηξη- αποτελούν

Ψαροκά'ι'κα στο λιμανάκι

“Τι ή ποιος σας εμποδίζει να επαναφέρετε την προϋπόθεση του Ελληνικού γένους για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές;”

από το Γραφείο Τύπου
Κοινη δηλωση του υπευθυνου τομεα κοινοβουλευτικης ευθυνης εθνικης αμυνας Βουλευτη Αχαϊας των Ανεξαρτητων Ελληνων Γεωργιου Νταβρη και αναπληρωτη τομεα κοινοβουλευτικης ευθυνης εθνικης αμυνας Μπαμπη Παπασπυρου.

“Τι ή ποιος σας εμποδίζει να επαναφέρετε την προϋπόθεση του Ελληνικού γένους για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές;”

Στην προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, που κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου 2012, είχε απαλειφθεί από τα απαιτούμενα προσόντα η απαίτηση για Ελληνικό γένος, όπως είχε συμβεί αντίστοιχα το 2010 και 2011.

Στις 5 Μαΐου 2012 ο τότε ΥΠΕΘΑ κ. Αβραμόπουλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου σε συνέντευξη του στο “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” είχε δηλώσει:

Spiegel: Ελληνικό «πόκερ» με τη χρεοκοπία

Πάλι τρομοκρατούν και εκβιάζουν οι Γερμανοί, διαβάζουμε απο το     http://www.newsbomb.gr         Τα λόγια του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ ανέσυρε το περιοδικό «Der Spiegel» για να επαναφέρει τα σενάρια ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας της Ελλάδας 
«Δεν με τρομάζει πλέον μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ» είχε δηλώσει τον Ιούλιο ο κ. Ρέσλερ. Τώρα, το γερμανικό περιοδικό «βλέπει» μεγάλη καθυστέρηση στην εκταμίευση της επόμενης δόσης, αν όχι «άρνηση», ώστε να δοθεί μια σαφής προειδοποίηση στις άλλες υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης.

ΦΑΡΟΣ

το πεταγμα του γλαρου

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Στουρνάρας σε Τόμσεν: Τελείωσε - Σηκωθείτε και φύγετε!

Προσπαθουν να βγουνε και λαδι,κανουν και ηρωισμους στην τροικα ειναι για γελια. Σηκωσε το αναστημα λεει ο Στουρναρας στον Τομσεν και του ειπε να φυγει χαχαχαχα διαβαστετο και δειτε. Αντιγραφη απο το .newsbomb.gr

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη για τη πορεία της χώρας και με πολλές εντάσεις...Στουρνάρας σε Τόμσεν: Τελείωσε - Σηκωθείτε και φύγετε!Άγριος καβγάς Στουρνάρα-Τόμσεν σημάδεψε τις επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», φέρνει στο φως τους εκρηκτικούς διαλόγους μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του εκπροσώπου του ΔΝΤ στη δραματική σύσκεψη της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο υπουργός Οικονομικών έγινε έξαλλος από τη συμπεριφορά του Δανού αξιωματούχου, φτάνοντας στο σημείο να θέσει θέμα παραίτησής του και να ζητήσει από τους επικεφαλής της τρόικας να φύγουν από το γραφείο του.

περιστερι ψαχνει για τροφη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...