Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Εντοπίστηκε γυναικεία μορφή στον Άρη


Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, διακρίνεται μία ανθρωπόμορφη γυναικεία μορφή να κάθεται κουρνιασμένη σε ένα βράχο στο έρημο έδαφος του Άρη.
ΔΕΙΤΕ: Εντοπίστηκε γυναικεία μορφή στον ΆρηΠολλοί θεώρησαν τη φωτογραφία οφθαλμαπάτη, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που στη μορφή αυτή είδαν την απόδειξη για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη.

Μυστήριο: «Αράχνες» στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη


Ένα από τα μυστήρια που περιβάλλουν τον Κόκκινο Πλανήτη είναι η περιοδική εμφάνιση και η εξαφάνιση κάποιων περίεργων μαύρων αντικειμένων στην επιφάνειά του.Μυστήριο: «Αράχνες» στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη
Τα αντικείμενα είναι ορατά από απόσταση 300 χιλιομέτρων από την επιφάνεια του Άρη. Εντοπίστηκαν για πρώτη φορά το 1998, όμως ακόμη οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλήξουν για την υπόστασή τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάνουν την εμφάνισή τουςόταν η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Άρη αρχίζει να ανεβαίνει και εξαφανίζονται όταν πλησιάζει ο αρειανός χειμώνας.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μυστήριο με σχηματισμούς στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη

Ένα από τα μυστήρια που περιβάλλει τον Κόκκινο Πλανήτη είναι η περιοδική εμφάνιση και η εξαφάνιση κάποιων περίεργων μαύρων αντικειμένων στην επιφάνειά του.

Τα αντικείμενα είναι ορατά από απόσταση 300 χιλιομέτρων από την επιφάνεια του Άρη. Εντοπίστηκαν για πρώτη φορά το 1998, όμως ακόμη οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλήξουν για την υπόστασή τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάνουν την εμφάνισή τους όταν η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Άρη αρχίζει να ανεβαίνει και εξαφανίζονται όταν πλησιάζει ο αρειανός χειμώνας.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ίχνη από Αρχαία Ρυάκια Νερού στον Άρη

Το όχημα "Curiosity" της NASA, που βρίσκεται στον Άρη περίπου επτά εβδομάδες, βρήκε κιόλας ενδείξεις ότι κάποτε έτρεχε νερό στον πλανήτη, γεγονός που επιβεβαιώνει προηγούμενες ανάλογες εκτιμήσεις. 

Το ρόβερ τράβηξε φωτογραφίες από κροκαλοπαγή πετρώματα που αποτελούνται από χαλίκια και άμμο. Οι επιστήμονες εκτιμούν, από το μέγεθος και το στρογγυλεμένο σχήμα τους, ότι κάποτε μεταφέρθηκαν και διαβρώθηκαν από τρεχούμενο νερό. Έτσι, πιστεύουν ότι ο ρομποτικός εξερευνητής εντόπισε ένα δίκτυο από αρχαία ρυάκια. 

Η NASA άρχισε εργασίες πάνω σε αστρόπλοιο!

Σύμφωνα με αναφορές, εμπειρογνώμονες από τη NASA σκοπεύουν να λύσουν το πρόβλημα της συμπίεσης του χώρου και του χρόνου, ώστε τα διαστρικά ταξίδια να καταστούν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. 
Ο ειδικός μηχανικής υποστήριξης της NASA Δρ White. επισημαίνει ότι, παρ 'όλες τις τεχνολογικές προόδους στην εξερεύνηση του διαστήματος βρισκόμαστε ακόμα σε επίπεδο ανθρώπων των σπηλαίων. Το μόνο που καταφέραμε μέχρι σήμερα είναι να βάλουμε σε τροχιά γύρω από τη Γη δορυφόρους και έναν διαστημικό σταθμό, όπου απλά μερικές φορές οι άνθρωποι έρχονται να ζήσουν και να εργαστούν για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και στείλαμε μερικά ρομπότ στον Άρη. 

Ο κύριος στόχος της εξερεύνησης του διαστήματος σε μακροπρόθεσμη βάση είναι να δημιουργήσει μια αποικία όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να ζήσουν μόνιμα. Αλλά η πτήση για μακρινά αστέρια περιπλέκεται από το γεγονός ότι κανένα σωματίδιο που έχει μάζα και το φορτίο δεν μπορεί να ταξιδέψει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. 

Είχαν θεραπεύσει τον καρκίνο από το 1934;

gkourougk Είχαν θεραπεύσει τον καρκίνο από το 1934;

Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις………………..Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

"Ἐμεῖς οἱ δυτικοί, παλεύουμε ἐδῶ καὶ αἰῶνες μέσω τοῦ Βατικανοῦ νὰ ἐξαφανίσουμε τοὺς Ἕλληνες!"

«Τὸν Πάπα νὰ καταράσθε, γιατί αὐτὸς θὰ εἶναι ἡ αἰτία τοῦ κακοῦ»
 - Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ....

Αἰτωλὸς Μέσα ἀπὸ τοὺς σελίδες ἑνὸς βιβλίου, μὲ τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ἐλβετίδα ἐξηγεῖ γιατί τόσο ἡ ἴδια, ὅσο καὶ οἱ Εὐρωπαῖοι μισοῦν τοὺς Ἕλληνες. Μάλιστα, δίνει τὴν δική της ἀπάντηση στὸ γιατί συμπεριφέρονται ὅλοι μὲ «ἄθλιο» τρόπο στὸν ἑλληνικὸ λαό! Ὡστόσο, μεταξὺ ἄλλων, ἐκμυστηρεύεται ὅτι παρόλο ποὺ ὑπάρχει ἕνα συναίσθημα μίσους ἀπὸ τὴν πλευρά της, τὴν ἴδια στιγμὴ θαυμάζει καὶ σέβεται τὸ ἑλληνικὸ πνεῦμα καὶ τοὺς ἀρχαίους Ἕλληνες. «Τὰ ζῶα δὲν συγχωροῦν ποτὲ στὸν ἄνθρωπο τὴ βελτίωση τῆς συμπεριφορᾶς τους, γιατί νιώθουν ὅτι αὐτὴ ἡ βελτίωση τ' ἀπομακρύνει ἀπὸ τὴ φύση τους. καὶ ὅποτε δίνεται ἡ εὐκαιρία τὸ μίσος ἐκρήγνυται».

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

κ. - Η απάτη της κλιματικής αλλαγής (HD)

Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά.. Αξιζει να διαθεσετε 2 ωρες για να το δειτε
 

Αυτοί οι γάμοι δεν ξεχνιούνται ποτέ

Δείτε τι πάθανε που θέλαν να βγουν φωτογράφια στο γεφυράκι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...